Bedrukken

Er zijn vele technieken om kleding of promotie artikelen te voorzien van een logo.

De laatste jaren zijn de digitale druktechnieken als UV Print, HD print of UV Gloss erg in opkomst. Het voordeel van deze technieken is dat ze min of meer werken als de printer thuis, dus de kleuren worden gemengd tot een full colour bedrukking.

Heeft u een logo dat uit 3 of meer kleuren of kleurtinten bestaat dan is Digital Print vaak de beste en goedkoopste oplossing. Ook voor kleine oplages is zo'n Full Colour print vaak de beste oplossing.

Zijn de aantallen groter, bijvoorbeeld bij bestelling van 300 polo's waar een borstlogo op moet komen in 1 kleur, dan is traditionele zeefdruk vaak een prima alternatief. De inkt wordt direct op de kleding aangebracht en hecht zeer goed. Er zijn wel instelkosten van circa Euro 40,00 per te drukken kleur, maar bij grotere aantallen zijn deze kosten te verwaarlozen.

Als het toch beter is om te drukken dan te borduren en de aantallen zijn niet zo groot, bijvoorbeeld bij sponsoring van een volleybal team, dan is er de mogelijkheid om logo's, namen of teksten met Flexprint, transfers of snijfolie te drukken. Tegenwoordig zijn deze materialen zo dun en sterk dat ze een uitstekend alternatief vormen voor kleinere bestellingen of herhaal opdrachten.

Bij bedrijfskleding is het tegenwoordig om die reden gebruikelijk om veel met transfers te werken. Deze kunnen we dan in een afgesproken grotere oplage maken en bewaren voor u. Op afroep kunnen dan per keer bedrukte kledingstukken worden afgenomen.

Bij kleinere promotie artikelen als pennen, powerbanks, tassen, servies, logosnoep en overige relatiegeschenken, wordt er vaak met tampon print of zeefdruk gewerkt.

Tampon print is in hoogte vaak beperkt tot 6 mm als het om kleine artikelen gaat. Wij specialiseren ons in pennen die door middel van zeefdruk worden bedrukt waardoor logo's en teksten vaak in een vlak van 40*20 mm kunnen worden gedrukt, ook op een pen. Dit komt uw communicatie ten goede!

Een steeds groter aantal mokken, snoep blikjes , bidons, pennen, tassen en powerbanks kunnen we ook digitaal drukken, waardoor het mogelijk is om veelkleurige ontwerpen op promotie artikelen te plaatsen.

Meer weten? Vraag ons gerust naar meer informatie via onderstaand contactformulier.

TOP Secured By miniOrange